Stine Dalenhag Snertingdalen

Partner

Biografi

Stine D. Snertingdalen er spesialisert innen bank- og finansspørsmål, samt håndtering av økonomiske problemer i bedrifter. Snertingdalen bistår en rekke finansinstitusjoner med utarbeidelse av finansavtaler og sikkerhetsdokumentasjon, regulatoriske forhold og gjenvinning av verdier i kriseengasjementer. Videre bistår hun bedrifter i forbindelse med restrukturering og refinansiering, og hun oppnevnes regelmessig som bostyrer i konkursboer. Hun har således erfaring fra “alle sider av bordet”.

Snertingdalen er av Justisdpartementet oppnevnt som medlem av Konkursrådet, og en av fire medlemmer av referansegruppen i arbeidet med å utrede mulige endringer i gjeldsforhandlingsreglene i konkursloven.

Snertingdalen utfører også granskningsarbeid, og har blant annet ledet granskningen av økonomiske misligheter det kommunalt eide selskapet Oslo Vei AS. Hun brukes regelmessig som foredragsholder av Juristenes Utdanningssenter, finansinstitusjoner og revisorer.

Ranking

Legal 500 EMEA

Chambers & Partners Europe

Publikasjoner

Arbeidserfaring

2011-
Partner, Kvale
2005-2011
Fast advokat, Kvale
2001-2003
Advokatfullmektig, Kvale
2000-2001
Temporary researcher for Study Group on European Civil Code, herunder Norwegian National Reporter til boken Principles of European Law: Sales, publisert 2008

Utdanning

2001
Juridisk embetseksamen, Oslo
2001
Master of Law (L.L.M) i europeisk privatrett, European Private Law, Universiteit Utrecht