Stephanie Brungot

Managing Associate Autorisasjon: Advokat
Kontor: Ålesund

Stephanie Brungot arbeider som managing associate med base ved vårt Ålesund-kontor, og er tilknyttet Kvales avdeling for Bank og Finans, samt Corporate M&A. Hun jobber med både finansierings- og M&A-transaksjoner, og rådgir klienter særlig i spørsmål om finansierings- og sikkerhetsstrukturer, panterettslige og pengekravsrettslige spørsmål, og bistår med forhandling og utarbeidelse av lånedokumenter.

Stephanie bistår jevnlig både låntaker- og långiversiden, herunder også banker, og har erfaring med finansieringer innenfor en rekke bransjer, herunder fiskeri og havbruk. Stephanie bistår også med løpende selskapsrettslig rådgivning, og har erfaring med å bistå i forbindelse med oppkjøp, salg og restruktureringer av selskaper og virksomheter.

Stephanie har erfaring fra juridisk avdeling i Nordea, hvor hun jobbet hun med et bredt spekter av ulike privat- og bedriftskunder, med hovedfokus på bedriftsmarkedet. Her jobbet hun både med et bredt spekter låne- og sikkerhetsdokumentasjon, samt løpende bankjuridisk rådgivning. Stephanie har dermed praktisk erfaring og kjennskap til bankbransjen fra innsiden.
Stephanie holder jevnlig kurs og foredrag innenfor sine fagfelt.

Språk

Norsk

Engelsk