Mari Verling tatt opp som partner

Lesetid: 2 min

Mari Verling har i løpet av fem år i Kvale gått fra advokatfullmektig, til å bli tatt opp som firmaets yngste partner.

Det er med stor glede at vi ønsker Mari velkommen som partner i Kvale. Det Mari har fått til så langt i sin karriere er imponerende, og vi er svært stolt over hennes utvikling. Mari har utmerket seg sterkt både innen hennes fagfelt, og som en viktig bidragsyter i Kvale, managing partner Marius L. Andresen.

Mari startet som advokatfullmektig i Kvale høsten 2017, og etter to år fikk hun opprykk til fast advokat. Nå halvannet år etter opprykk til senioradvokat ble det vedtatt på partnersamling før jul at Mari blir tatt opp i partnerskapet ved nyttår.

- I tillegg til å være en viktig faglig ressurs, har Mari i sin tid i Kvale vist et stort engasjement for firmaets utvikling. Jeg gleder meg til å samarbeide videre med henne om dette i hennes nye rolle, sier avdelingsleder for Arbeidsliv i Kvale Jan-Erik Sverre.

Takker for tilliten

Mari arbeider i Kvales arbeidsrettsavdeling, hvor hun bistår Kvales klienter med kollektiv og individuell arbeidsrett. Mari har opparbeidet seg stor tillit blant sine klienter, og har utmerket seg i sitt arbeid med varslinger, nedbemanningsprosesser og kompliserte omstillingsprosesser.

- Kvale har et veldig sterkt fagmiljø innen arbeidsrett, med stort engasjement knyttet til både fag og klienter. Jeg gleder meg alltid til å komme på jobb, og ser frem til å være en del av det gode miljøet videre. Jeg er veldig takknemlig over tilliten jeg er blitt vist av Kvales partnerskap, og for muligheten til å bidra til videreutviklingen av både avdelingen og firmaet i ny rolle, sier Mari Verling.

1E6A5697-_sh.jpg
Mari Verling og Jan-Erik Sverre