Ny webinarserie!

Webinar | Fremtidens arbeidsliv

Dato
14. september 2022
Tidspunkt
08:30 - 09:30
Sted
Webinar
Pris
Ingen deltakeravgift!
Påmelding

ÅKP og Kvale samarbeider om en ny webiarserie om Fremtidens næringsliv. Dette er del 1 og handler om rekruttering.

Norsk arbeidsliv er stadig i endring. De siste årene har det vært et stort fokus på bærekraftige virksomheter både som erklært politisk mål, og gjennom FNs bærekraftsmål nr. 8: Anstendig arbeid og økonomisk vekst. Samtidig må flere virksomheter både oppbemanne og nedbemanne på samme tid. Hvordan løser vi det?

Undersøkelser gjort av Future of Jobs viser at 43 prosent av de spurte bedriftene vil redusere arbeidsstyrken til fordel for nye teknologiske løsninger. 41 prosent sier at de planlegger å utvide bruken av entreprenører for oppgavespesialisert arbeid, og 34 prosent planlegger å utvide arbeidsstyrken på grunn av teknologiintegrasjon.

Ta morgenkaffen sammen med oss og få gode tips om hva du bør tenke på når du rekrutterer for fremtidens arbeidsliv – lovlig, bærekraftig og grønt!

Velkommen til webinar 14. september kl. 8:30.

Foredragsholdere er advokat og partner Monica Gjerde Sperre, Jon Rune Nygård (Sertifisert rekrutter DNV GL/Eier, Symbio Consult AS), Elisabeth Solvang (Leder for kommunikasjon, ÅKP) og Heidi Nakken (Leder bærekraft og samfunnskontakt, ÅKP) .

Ingen deltakeravgift!

Kommende arrangementer

Andre kurs og seminarer

Kvale Advokatfirma inviterer til webinarer, seminarer og kurs over hele landet.