Seminar - dypdykk dagligvaremarkedet:

Hvordan beskytte merkevarer når andelen av kjedens egne merkevarer øker?

Dato
12. desember 2023
Tidspunkt
09:00 - 10:30
Sted
Haakon VIIs gate 10
Pris
Ingen deltakeravgift!
Påmelding

Trenden i norsk dagligvare er klar: Antallet av kjedenes egne merkevarer øker, og utvalget av produkter blir færre på leverandørenes bekostning. Samtidig ser vi gjentatte eksempler på "copy-cats".

Hva bør leverandørene gjøre for å beskytte sine sterke merkevarer? Og hvordan skal sterke merkevarer forvaltes ved utviklingen av emballasjedesign?

Våre dyktige foredragsholdere fra TINE, GRID, Stobbs og Kvale kan kanskje ikke gi deg alle svarene, med vi er trygge på at du vil få mange gode, nyttige tips som du ikke vil gå glipp av.

Agenda:

  • Velkommen og kort introduksjon om rettslig rammeverk v/ Sunniva Viken, senior associate i Kvale, Marie Vaale-Hallberg, partner i Kvale.
  • Hvordan utvikle merkevarer som lykkes v/ Thomas Grotle, strategisk rådgiver, partner Grid.
  • Praktiske tips ved design og markedsføring av produktemballasje for å sikre vern mot etterligninger v/ Magnus Melsom, konsernadvokat TINE SA.
  • Hva kan England lære oss om beskyttelse av velkjente varemerker? v/Geoff Steward, advokat i Stobbs. Foredraget er på engelsk.
  • Kjør debatt!

Hvem passer seminaret for?
Enhver som jobber med salg og markedsføring av dagligvarer, eller reklame, design og kommunikasjonsbyrå som jobber med strategisk posisjonering av merkevarer eller som utvikler reklame – og emballasjedesign for leverandører i dagligvaremarkedet. Det passer også for internadvokater som jobber for dagligvareleverandører. Det er begrenset antall plasser.

Det blir frokostservering, pepperkaker og gløgg.

Vi håper flest mulig møter fysisk, har du ikke mulighet til å møte fysisk send en e-post til marked@kvale.no for stream.

Velkommen til oss!

Kommende arrangementer

Andre kurs og seminarer

Kvale Advokatfirma inviterer til webinarer, seminarer og kurs over hele landet.