Kvale satser i Bodø

Lesetid: 2 min

Pressemelding 4 juni 2024

Vi styrker vår satsing mot næringslivet i Nordland og har nå etablert en tilstedeværelse i Bodø. Initiativet markerer starten på en større forpliktelse til å legge til rette for og bidra til vekst og verdiskapning for næringslivet i regionen.

Vår satsning i Bodø er en investering i menneskene, næringslivet og fremtiden til Nordland. Vi ser et stort potensial i regionens dynamiske og fremoverlente næringsliv og ønsker å være en del av og bidra til den positive utviklingen og verdiskapningen som vil skje i årene fremover, sier Harald Sletten, partner i Kvale.

Vi tror på å bygge sterke relasjoner med våre klienter, forstå deres unike behov, og levere skreddersydde juridiske løsninger som bidrar til deres suksess. Regionen er preget av optimisme og kreativitet. Blant annet står Bodø ovenfor en av norgeshistoriens største byutviklingsprosjekter gjennom Ny By-Ny Flyplass og regionen har mye aktivitet innenfor sjømat, industri og energi. Våre klienter i regionen vil dra nytte av vår omfattende erfaring og ressurser, med tilgang til et team på over 100 dyktige og spesialiserte advokater.

Vi har stor tro på landsdelen og utviklingen regionen nå går gjennom. Ikke minst er det et spennende marked, som vi har god kjennskap til fra før. Nord-Norge er et viktig satsningsområde for oss, og Bodø en naturlig by å rette fokuset mot, sier Marius L. Andresen, managing partner i Kvale.

Fremover vil flere av våre advokater være jevnlig til stede i Bodø, for å sikre direkte og personlig tilgang til vår brede forretningsjuridiske ekspertise. Vi ser også frem til å etablere sentrale møtesteder for utveksling av kunnskap og erfaringer, åpne for alle i næringslivet i Nordlandsregionen.

For ytterligere kommentarer, vennligst kontakt:
Marius L. Andresen
Managing partner
+47 924 90 331
mla@kvale.no