Kvale med nye kontorlokaler i Ålesund

Lesetid: 1 min

Fra 9. august jobber Kvale fra splitter nye lokaler i «Pir-bygget» i Ålesund sentrum, hvor vi blant annet disponerer hele fjerde etasje.

Vi har sett frem til å kunne ønske både klienter og våre kollegaer fra hele landet velkommen til nye fasiliteter på Nordvestlandet i lokaler som er representative for våre ambisjoner i denne regionen.

De nye lokalene er, slik som våre kontorer i Haakon VIIs gate 10 i Oslo, utstyrt med moderne løsninger for digital samhandling med våre klienter og samarbeidspartnere. Kvales strategi er å tidlig ta i bruk nye og innovative løsninger som sikrer høyeste kvalitet og effektivitet i våre leveranser.

Den pågående pandemien har ført til at også vi i Kvale har tatt «digitale sjumilssteg». Vi har likevel sterk tro på at det er viktig å møtes fysisk for å kunne bygge og vedlikeholde sterke relasjoner og nettverk med våre klienter og samarbeidspartnere. Lokalene i Pir-bygget var vårt førstevalg da vi skulle flytte til Ålesund sentrum, fordi lokalene legger til rette for samarbeid, og gir oss rom for videre utvikling og vekst.

Velkommen til oss i Keiser Wilhelms gate 22!

Klikk her for å se våre medarbeidere i Ålesund.