Webinar

Åpenhetsloven - hva betyr den for din bedrift? Del 2 - du får en ABC i aktsomhetsvurderingen

Dato
9. juni 2022
Tidspunkt
08:30 - 09:30
Sted
Webinar
Pris
Ingen deltakeravgift!
Påmelding

Åpenhetsloven - hva betyr den for din bedrift? Del 2 - du får en ABC i aktsomhetsvurderingen

Fra 1. juli 2022 trer Åpenhetsloven i kraft. I samarbeid med ÅKP vil vi prøve å gjøre deg litt klokere på hva loven vil bety for din virksomhet.

Arrangør: ÅKP og Kvale advokatfirma

Denne gangen tar vi for oss aktsomhetsvurderingen. Det er nemlig slik at Åpenhetsloven pålegger større virksomheter å gjennomføre aktsomhetsvurderinger. Men hva betyr det egentlig at en virksomhet skal gjøre det? I dette seminaret vil vi gå nærmere inn på kravene i loven, med fokus på hvordan selskaper praktisk kan gjennomføre aktsomhetsvurderinger i eget selskap for å etterkomme kravene i åpenhetsloven.

Senioradvokatene Kristina Brekke Sandanger og Marte Roen deltar som foredragsholdere. Vi har også med oss en gjest - Crewing Manager LWI Linda Hårberg i Island Offshore. Hun er med i teamet som arbeider med Åpenhetsloven i rederiet. Sosial bærekraft er svært viktig for Island Offshore, som ønsker å legge til rette for anstendige arbeidsforhold både for skipsarbeidere og landansatte. De har fartøy som opererer nasjonalt og internasjonalt, og har en rekke verdikjeder som er risikoutsatt.

Dette er det andre webinaret i en serie på fire. Du kan fint se webinarene uavhengig av hverandre. De to neste webinarene blir avholdt over sommeren. Webinarene blir sendt live fra ÅKP Studio, og det blir anledning til å stille spørsmål fra de påmeldte om tiden tillater det.

Meld deg på, rigg deg til og få kunnskap til morgenkaffen denne torsdag morgenen. Webinaret er gratis, men du MÅ melde deg på for å bli med.

Kommende arrangementer

Andre kurs og seminarer

Kvale Advokatfirma inviterer til webinarer, seminarer og kurs over hele landet.