Seminar

Seminar om effektive prosesser for etterlevelse av åpenhetsloven

Dato
1. juni 2022
Sted
Haakon VIIs gate 10, Oslo
Ledige plasser
Fullbooket!
Pris
Ingen deltakeravgift!

OBS! Seminaret er fullt. Om du ønsker å stå på venteliste ber vi deg sende en e-post til marked@kvale.no

Bærekrafts– og juridiske rådgivere fra Sustainability AS og Kvale Advokatfirma inviterer til frokostseminar 1. juni om hvordan ditt selskap effektivt og overkommelig kan etterleve kravene i åpenhetsloven.

Åpenhetsloven.png

Åpenhetsloven trer i kraft fra 1. juli 2022 og vil omfatte nærmere 9000 norske virksomheter. Selskaper må selv publisere aktsomhetsvurderinger, og brudd på informasjonsplikten kan utløse både tvangsmulkt og overtredelsesgebyr.

Ettersom loven er ny, er det en del usikkerhet knyttet til tolkning av loven.

Vi inviterer derfor til frokostseminar sammen med Sustainability AS 1. juni for å gi konkrete råd og tips til hvordan ditt selskap effektivt og overkommelig kan etterleve kravene i åpenhetsloven.

Kvale har lang erfaring fra arbeid med aktsomhetsvurderinger, og vil kunne bidra med juridiske avklaringer, trekke opp rammene og sikre etterlevelse av loven. I tillegg kan Kvale bistå med vurdering og håndtering av innsynskrav i selskapene.

Sustainability AS har rådgivere som gjennom flere år har jobbet i ulike virksomheter med menneskerettigheter og åpenhet i forretningsvirksomhet.

Velkommen!

Foredragsholdere:

  • Marte Roen, senioradvokat i Kvale. Marte har nærmere 10 års erfaring som advokat, med erfaring både fra advokatfirma og i internjuridiske roller. I tillegg til dette har Marte en Executive MBA fra Copenhagen Business School innen shipping og logistikk. Marte jobber aktivt med rådgivning tilknyttet åpenhetsloven, og holder jevnlig foredrag om temaet.
  • Mette Fossum, seniorrådgiver og partner i Sustainability AS. Mette har over 15 års ledererfaring innen journalistikk, kommunikasjon, offentlig forvaltning, næringsliv, myndighetskontakt og bærekraftsarbeid (ESG). Mette er utdannet journalist og cand.mag. I tillegg har hun dagene erindringsledelse, prestasjonscoaching og lederutdanning fra Harvard Business School.
Kommende arrangementer

Andre kurs og seminarer

Kvale Advokatfirma inviterer til webinarer, seminarer og kurs over hele landet.