Studentarrangement

Kvale Corporate Week

Datoer
16. august 2023 - 18. august 2023
Sted
Haakon VIIs gate 10, Oslo
Passer for
Tredje- til femteårs studenter
Pris
Ingen deltakeravgift!
Påmeldingsfrist er 7. juli 2023 - begrenset antall plasser!
Påmelding

Det er med stor glede at vi ønsker å invitere tredje- til femteårs studenter til vårt kommende arrangement: Kvale Corporate Week.

Vi ser etter studenter som er nysgjerrig på livet som forretningsadvokat og som har en særlig interesse for M&A og selskapsrett. Kvale Corporate Week går over tre dager, fra onsdag 16. til fredag 18. august 2023.

Vi garanterer innholdsrike dager, hvor du får utforske spennende problemstillinger og oppgaver som vårt team i Kvales corporate-avdeling møter i arbeidshverdagen. Programmet vil blant annet omfatte innføring i spennende temaer, som selskapsrett, M&A og forhandlingsteknikk. Vi vil også jobbe med praktiske case-oppgaver og gjennomføre en forhandlingskonkurranse hvor en heldig vinner kåres under fredagens avslutningsmiddag.

Det er viktig for Kvale at dette blir en hyggelig uke for alle, ettermiddagene vil derfor inneholde varierte teambuilding-aktiviteter, underholdende oppgaver og hyggelige middager. Ved å delta på Kvale Corporate Week vil du få muligheten til å danne nye bekjentskaper og utvide ditt nettverk på en unik måte.

Hvis dette høres interessant ut for deg, fyll ut vårt søknadsskjema ved å klikke på påmelding.

Påmeldingsfrist er 7. juli 2023.

Dersom du har noen spørsmål, ta kontakt med Susanne Tenden Borch: sbo@kvale.no.

Søknader vil bli vurdert fortløpende, og på grunn av begrenset antall plasser anbefaler vi deg å søke så snart som mulig for å sikre deg en plass.

Kommende arrangementer

Andre kurs og seminarer

Kvale Advokatfirma inviterer til webinarer, seminarer og kurs over hele landet.