Webinar

Frokostseminar - Er din virksomhet forberedt på «den perfekte stormen»

Dato
31. august 2022
Sted
Haakon VIIs gate 10, Oslo
Pris
Ingen deltakeravgift!
Påmelding

❗️FYSISK SEMINAR ERSTATTES AV DIGITAL SAMTALE❗️

På grunn av interesse for arrangementet fra flere steder i landet, avlyses det fysiske arrangementet og erstattes av en innspilt samtale som vil tilgjengeliggjøres digitalt.

«Det verste styret kan gjøre nå, er ingenting»

Er styret for sent ute med å ta grep, kan virksomheten miste kritisk handlingsrom og betydelige verdier. Dette er budskapet til Leif Christian Salomonsen, Partner i Vektor Consulting, Stine D. Snertingdalen, Partner i Kvale Advokatfirma, og Geir Arne Drangeid, Partner i First House.

Under pandemien har mange norske virksomheter benyttet seg av myndighetenes «koronaamnesti». Samtidig med at kreditorene begynner å bli mer utålmodige og rentene stiger raskt, brygger en svært krevende markedssituasjon i horisonten.

Styrer og ledere må spørre seg om deres virksomhet har gjort det som trengs for å unngå å bli negativt rammet av det økonomer omtaler som
«den perfekte stormen». Ved å handle tidlig kan virksomheter sikre seg styringsrom til å drive omstilling eller restrukturering på egne premisser, og posisjonere seg for å utnytte de mulighetene som oppstår i et turbulent marked.

Onsdag 31. august inviterer Vektor Consulting sammen med Kvale Advokatfirma og First House til frokostseminar for å dele våre erfaringer om hvilke tidligsignaler du bør agere på og hvordan det juridiske og finansielle handlingsrommet reduseres dersom det handles for sent.

Velkommen!

Kommende arrangementer

Andre kurs og seminarer

Kvale Advokatfirma inviterer til webinarer, seminarer og kurs over hele landet.