Topplasseringer i kundeundersøkelse

Vi er stolte av å være det advokatfirmaet som blir rangert som nummer én i flest kategorier.

Årets Prospera-undersøkelse bekrefter enda en gang vår evne til å konkurrere på linje med de største og beste i bransjen. Undersøkelsen rangerer oss på en femteplass totalt sett, foran flere av Norges største advokatfirmaer.

Vi scorer høyest blant norske advokatfirmaer når det gjelder:

  • juridisk rådgivning
  • forretningsorientert
  • prosjektbemanning
  • prosjektledelse
  • konkurransedyktig prising
  • digitalisering

I tillegg oppnår vi også topplassering i kategorien ‘strategisk samtalepartner' og ‘personlig kontakt' for Tier 1 A klienter, samt ‘tilgjengelighet og service' for Tier 1 klienter.

En uavhengig bekreftelse fra våre kunder

Vi er stolte over at resultatene i undersøkelsen, som bekrefter vår ledende posisjon i markedet. De gode resultatene underbygger vårt sterke fokus på tett samarbeid med våre kunder og at vi virkelig er opptatt av å forstå deres behov.

Takk til våre kunder for den tillit de viser oss. Vi ser frem til å fortsette å levere juridiske tjenester som ikke bare møter, men også overgår våre klienters forventninger Marius L. Andresen

Om undersøkelsen:

Prospera-undersøkelsen er en uavhengig årlig undersøkelse gjennomført av analysebyrået Kantar SIFO. Undersøkelsen gir innsikt i hvordan Norges største selskaper vurderer norske forretningsadvokatfirmaer. Årets undersøkelse inneholder svar fra 313 organisasjoner som har kjøpt juridiske tjenester over 2 millioner norske kroner det siste året. I tillegg skiller undersøkelsen ut bedrifter som har kjøpt juridiske tjenester for over 7 millioner norske kroner i en egen kategori – Tier 1 A.