Størst fremgang i årets Prospera-undersøkelse

Lesetid: 2 min

Kantar kunngjorde i dag resultatene i Prospera-undersøkelsen der store innkjøpere av advokattjenester rangerer landets ledende advokatfirmaer.

Fra en ellevteplass i fjor, har vi klatret til en solid femteplass totalt sett, med en poengsum på hele 4,30. Denne fremgangen bekrefter vår dedikasjon til å levere juridiske tjenester av høyeste kvalitet.

"Først og fremst skal vi takke alle våre kunder for den tillit de viser oss", sier managing partner, Marius L. Andresen. "Vi er svært stolte over resultatene fra årets undersøkelse, og det er motiverende å motta slike tilbakemeldinger fra markedet. De gode resultatene bekrefter vårt sterke fokus på tett samarbeid med våre kunder og at vi virkelig er opptatt av å forstå deres behov."

En uavhengig bekreftelse fra våre kunder

Prospera-undersøkelsen gir verdifull innsikt i hvordan Norges største selskaper vurderer leverandører av juridiske tjenester. Med svar fra 313 organisasjoner som alle bruker mer enn 2 millioner på juridiske tjenester det siste året, er dette en undersøkelse som veier tungt i bransjen.

Vi utmerker oss spesielt i kategorien for kunder som har brukt mer enn 7 millioner, med topplassering i hele åtte kategorier.

«Best-i-klassen» i over halvparten av kategoriene

Vi rangeres som nummer én i følgende kategorier av klienter i Tier 1 og Tier 1 A:

  • Legal advisory
  • Business minded
  • Project staffing
  • Project management
  • Competitive pricing
  • Forefront of digitalization

I tillegg oppnår vi også topplassering i kategorien 'Strategic speaking partner' og 'Personal contacts' for Tier 1 A klienter, samt 'Availability & service' for Tier 1 klienter.

Resultatene bekrefter vår evne til å konkurrere på linje med de største og beste i bransjen. Vi ser frem til å fortsette å levere juridiske tjenester som ikke bare møter, men også overgår våre klienters forventninger, sier Marius L. Andresen.

Om undersøkelsen:

Prospera-undersøkelsen er en uavhengig årlig undersøkelse gjennomført av analysebyrået Kantar SIFO. Undersøkelsen gir innsikt i hvordan Norges største selskaper vurderer norske forretningsadvokatfirmaer. Årets undersøkelse inneholder svar fra 313 organisasjoner som har kjøpt juridiske tjenester over 2 millioner norske kroner det siste året. I tillegg skiller undersøkelsen ut bedrifter som har kjøpt juridiske tjenester for over 7 millioner norske kroner i en egen kategori – Tier 1 A.