Kvale beholder sin sterke posisjon i Advokatundersøkelsen

Lesetid: 2 min

Kapital publiserte i dag Advokatundersøkelsen, en årlig undersøkelse blant 50 advokatfirmaer og internadvokatavdelinger. Kvale beholder sin sterke posisjon på syvende plass, foran en rekke av landets største firmaer.

Totalt er Kvales advokater fremhevet i hele 10 kategorier, og flere er rangert som ledende innen sine fagfelt.

Det er svært gledelig at Kvale igjen befester sin sterke posisjon blant advokatfirmaene. Våre resultater reflekteres av vår strategi som fokuserer på å kombinere en sterk prestasjonskultur med en enda sterkere samarbeidskultur for å levere den beste juridiske bistanden. I tillegg har vi et fantastisk team av dyktige medarbeidere som sammen bidrar slik at vi kan skape de beste resultatene for kundene våre, managing partner, Marius L. Andresen

Kvales fagmiljøer innenfor fiskeri og havbruk, olje og gass og restrukturering og konkursrett rangeres blant landets tre beste.

Kvales advokater oppnår også sterke individuelle plasseringer i kåringen og samtlige av våre advokater rangert topp tre innen sine fagområder rykker opp fra tidligere års plasseringer.

Kristin Hjelmaas Valla rykker opp til en sterk tredjeplass i kategorien Konkurranserett, og Marie Vaale-Hallberg rykker opp til samme plassering i kategorien Varehandel. Stine Dalenhag Snertingdalen rykker opp til andreplass i kategorien Restrukturering og Konkursrett. Gry Bratvold rykker opp til en førsteplass blant lovende talenter i Olje og Gass og Jørgen Blix Nicolaysen rangeres på en andreplass over lovende talenter i kategorien Fiskeri og havbruk.

Vi gleder oss over resultatene i Finansavisens kåring og takker alle kolleger som har stemt frem våre dyktige advokater.