Webinar | Rekonstruksjon i krevende tider i samarbeid med Zynk

torsdag 11. juni
0830-0945
Webinar

Kvale sammen med analyse- og rådgivningsfirmaet Zynk inviterer til webinar om rekonstruksjon i krevende tider.

Norsk og internasjonal økonomi har opplevd et sjokk som mangler sidestykke i nyere tid. Mange bedrifter er tvunget til drastiske tiltak og store kostnadskutt. For noen er ikke dette nok.

Frem til nå har konkurs vært eneste utvei for selskaper som ikke klarer å få orden på økonomien. Men nå har vi fått flere verktøy, og mulighetene for restrukturering er større enn noensinne – bare du unngår de farlige fallgruvene.

Torsdag 11. juni deler Norges mest erfarne rådgivere innen konkurs, rekonstruksjon, kommunikasjon og styreansvar sine erfaringer og beste råd for å veilede selskaper i finansiell krise.

Program

0830-0835: Velkommen

0835-0855: Restrukturering og ny lov – dette er den nye verktøykassa

Advokatene Jon Skjørshammer og Tom Hugo Ottesen i Kvale deler erfaringer fra 30 år som advokater og bostyrer for noen av landets største konkurser, og gir perspektiver på hvilke muligheter som ligger i den nye loven om rekonstruksjon.

0855-0910: Styrets ansvar når krisen treffer

Styret har et svært viktig ansvar når et selskap er i krise. Administrasjonen vil være fullt opptatt av å håndtere konsekvensene av krisen, og da blir det styrets jobb å lede selskapet ut av krisen. For mange blir styreansvaret en tung bør å bære. Advokat Kristin Nyhus Halvorsen i Kvale og selvstendig næringsdrivende Mimi Berdal har begge vært rådgivere for styrer og selskaper i kriser, og deler praktiske råd og erfaringer.

0910-0925: Kommunikasjon og ledelse i krise og endring

Når den finansielle krisen treffer, er det mange som krever informasjon og oppmerksomhet. Som leder må du håndtere ikke bare eiere, kreditorer og banker, men også ansatte, partnere, kunder, myndigheter og media. Få de beste rådene om hvordan du står støtt i stormen av Zynk-partner Claus Sonberg og senior rådgiver Marte Ramuz Eriksen.

0925-0945: Spørsmål fra publikum

Deltakerne inviteres til å sende inn sine spørsmål på forhånd til marked@kvale.no.

Debattleder: Anne Flæte

 


Link til webinaret her!