NIR Ung-seminar | Forum for unge immaterialrettsentusiaster

torsdag 12. september
1800-2100
Kvale Advokatfirma, Haakon VIIs gate 10, 0161 Oslo

Tema: IP-strategi

På vegne av Norsk forening for industriell rettsbeskyttelse har Kvale gleden av å invitere til samling i NIR Ung, et forum for unge immaterialrettsentusiaster. Dette er tredje NIR Ung-samling, og denne gangen vil IP-strategi stå i fokus.

En solid IP-strategi bidrar til å sikre virksomheters immaterielle verdier, samtidig som det fremmer innovasjon og konkurransekraft – men, hvordan sikrer man sine IP-rettigheter på best mulig måte?

Våre kompetente foredragsholdere vil dele sine erfaringer. Temaer som vil bli berørt under samlingen er blant annet valget mellom hemmelighold og patentering, varemerkestrategi og produktutvikling.

Program

 • 18:00: Dørene åpnes
 • 18:20: Introduksjon
 • 18:30: Foredrag
 • 19:30: Servering og mingling

Foredragsholdere

 • Ellen Kristina Bergan
  Ellen er konsernadvokat i Equinor ASA, hvor hun har ansvar for teknologi og IPR. Ellen har tidligere jobbet som advokat i Thommessen og som dommerfullmektig i Oslo tingrett.
 • Ingvild Erdal
  Ingvild er konsernadvokat i TINE SA, hvor hun hovedsakelig jobber med immaterialrett og markedsrett. Hun rådgir blant annet selskapet i alle IP-strategiske spørsmål og har juridisk ansvar for forvaltning og styrking av TINE varemerkeportefølje. Ingvild er spesialisert innenfor immaterialrett og har tidligere blant annet jobbet som advokat i Bull & Co Advokatfirma og som konsernadvokat i Stokke AS.
 • Marie Vaale-Hallberg
  Marie er partner i Kvale Advokatfirma DA, og er spesialisert innenfor immaterialrett. Maries immaterialrettspraksis innebefatter beskyttelse og håndhevelse av varemerker, patenter og design, IP-strategier, samt markedsrett. Marie har tidligere blant annet jobbet som konsernadvokat i TINE SA.

Øvrig

Etter foredragene vil det bli servering av mat og drikke og mulighet for å bli bedre kjent med andre i bransjen.

Forumet er spesielt rettet mot jurister, patentfullmektiger og andre som arbeider med immaterialrett, og som er under 35 år (eller som bare generelt er unge til sinns). Studenter som skriver masteroppgave om immaterialrett er også velkommen.

Påmeldingsfrist: 5. september 2019

Klikk her for påmelding!