Invitasjon: Ny bok og seminar om omstillinger, endringsoppsigelser og sluttpakker

fredag 2. november
1500-1700
Kvale Advokatfirma, Haakon VIIS gate 10, Oslo

Endelig en bok som omtaler alle bedriftens muligheter for å bedre lønnsomheten, med praktiske råd, eksempler og huskelister. 

Forfatter Nicolay Skarning tar for seg hvordan bedriften og de tillitsvalgte går frem ved permittering, nedbemanning og sluttpakkeordninger, og hvilken praksis som fungerer best. Han har med seg advokat (H) Jan-Erik Sverre og resten av Kvales arbeidsrettsteam. 

I den nye boken “Permittering, nedbemanning, endringsoppsigelser og sluttpakker” skriver forfatteren utførlig om nedskjæringer, omplasseringer og endringsoppsigelser, og hvordan bedriften og de tillitsvalgte bør gå frem. Hva er riktig nivå for sluttpakker, er også et sentralt tema som mange er interessert i. Her gjennomgås nivåer og praksis gjennom årene.

Det blir foredrag, presentasjon og diskusjoner og deltakerne får inkludert et eksemplar av boken, foredragsmateriell, og evt. kursbevis. Det kan også diskuteres med Kvales arbeidsrettsgruppe etter foredraget.

Pris: 1850,- inkludert bok, materiell og servering.
Påmelding: marked@kvale.no

Du kan forhåndsbestille og lese utdrag fra boken her (utsalgspris 589 kr)

Forfatter Nicolay Skarning

Nicolay Skarning (f. 1964) er advokat med møterett for Høyesterett, kåret til årets advokatprestasjon i 2017 av Finansavisen. Han er leder av arbeidslivsavdelingen i Kvale Advokatfirma, og tidligere advokat i NHOs arbeidsrettsavdeling. Han arbeider til daglig med de temaer boken tar opp og prosederer disse løpende for norske domstoler. Prisen for Årets advokatprestasjon 2017 fikk han etter seier i Høyesterett i plenum i sak om tariffavtalene på norske havner. Han har også skrevet en rekke bøker om arbeidsrett, bl.a. om sykefravær som oppsigelsesgrunn, unntak fra arbeidstidsreglene mv.