Vibeke Hansen

Vibeke Hansen jobber med regnskap i administrasjonen og insolvens- og restruktureringsavdelingen. 

Mette Reininger

Mette Reininger har jobbet i Kvale siden mai 2007. Hun jobber som sekretær for skatt og Fast Eiendom/Entreprise og har hovedansvar for reise- og rekvisita bestillinger.

Reidun Axman

Reidun er administrasjonssekretær og har jobbet i Kvale siden 1992. Før det var hun ansatt hos en av forgjengerne til det vi i dag kjenner som Kvale. Reidun er en av dem som kjenner firmaet og dets historie aller best. Hun er sekretær for firmaets corporateavdeling, og har i tillegg også ansvar for fakturering og annet overordnet administrativt arbeid. 

Tone Anita Wæhler

Tone A. Wæhler jobber som sekretær for flere avdelinger (prosedyre – corporate – IT – fast eiendom/entreprise – skatt) i tillegg til at hun har ansvar for deler av faktureringen. 

Tone Goborg

Tone Goborg jobber hovedsakelig som sekretær i restrukturering og insolvensavdelingen hvor hun bistår advokatene med varierte oppgaver i forbindelse med bobehandlingen. Hun har gode engelskkunnskaper og jobber også en del med oversettelser på tvers av avdelingene i Kvale.

Merete Presterud

Merete Presterud har ansvaret for selskapets regnskap fra a-å.

Margareth Nerdrum

Margareth Nerdrum arbeider som regnskapsmedarbeider i Kvale. 

Marius Belstad

Marthe Kjus

Marthe jobber i insolvens- og restruktureringssavdelingen hvor hun bistår advokatene med diverse boarbeid, saksbehandling, samt registrering av fordringer.  

Martine Dokken