Vibeke Hansen

Vibeke Hansen jobber med generelt regnskapsmedarbeider for Kvale, samt regnskap knyttet avdelingen for insolvens- og restrukturering.

Mette Reininger

Mette Reininger jobber som sekretær for skatt og fast Eiendom og entreprise og har hovedansvar for reise- og rekvisita bestillinger.

Reidun Axman

Reidun er administrasjonssekretær og har jobbet i Kvale siden 1992. Før det var hun ansatt hos en av forgjengerne til det vi i dag kjenner som Kvale. Reidun er en av dem som kjenner firmaet og dets historie aller best. Hun er sekretær for firmaets corporateavdeling, og har i tillegg også ansvar for fakturering og annet overordnet administrativt arbeid.

Tone Anita Wæhler

Tone Anita Wæhler jobber som sekretær for prosedyreavdelingen, i tillegg til at hun har ansvar for deler av faktureringen i Kvale.

Tone Goborg

Tone Goborg jobber hovedsakelig som sekretær i restrukturering og insolvensavdelingen, hvor hun bistår med varierte oppgaver i forbindelse med bobehandlingen. Hun har gode engelskkunnskaper og jobber tidvis med oversettelser på tvers av avdelingene i Kvale.

Merete Presterud

Merete Presterud har ansvaret for selskapets regnskap fra a-å.

Margareth Nerdrum

Margareth Nerdrum arbeider som regnskapsmedarbeider i Kvale.

Marius Belstad

Marthe Kjus

Marthe jobber i Kvales insolvens- og restruktureringsavdeling hvor hun bistår med diverse bobehandlingsoppgaver, herunder saksbehandling og registrering av fordringer.

Martine Dokken