Marius L. Andresen ny Managing Partner

Marius L. Andresen ny Managing Partner | Anne Marie Sejersted ny styreleder

Marius L. Andresen er utnevnt som ny Managing Partner i Kvale. Marius har jobbet i Kvale siden 2011 og har mer enn 25 års erfaring som advokat.  Han har tidligere ledet firmaets transaksjonsgruppe, og han har omfattende erfaring innen M&A, selskapsrett og rådgivning knyttet til selskapsledelse og virksomhetsstyring.  Han var styreleder i Kvale frem til han ble Managing Partner.

– Jeg ser frem til å bidra til at Kvale vokser og utvikler seg videre, sier Marius.  Vi er et solid firma som særlig anerkjennes for høy faglig kompetanse, og vi involveres stadig i komplekse oppdrag for ledende norske og internasjonale virksomheter.  I 2020 vil vi fortsette en spennende utvikling for Kvale. Vi har nylig tatt opp åtte nye partnere, og vi etablerer ny virksomhet i Ålesund.

Anne Marie Sejersted er valgt til ny styreleder i Kvale.

Anne Marie Sejersted kom til Kvale i 2016 og har vært med på å bygge Kvales økte satsning innenfor IP/immaterialrett og teknologi. Hun regnes blant Norges ledende spesialister innen IP og IP prosedyre.  Fra før har Anne Marie mange års erfaring som advokat/partner i advokatfirma og som “in-house” advokat, samt fra ulike styreverv.