Kvale velger Pir

I Kvale samarbeider vi om å strekke oss litt lenger slik at vi finner gode løsninger for våre kunder.

 

Vi valgte Pir fordi det blir et miljø der samarbeid står i fokus.  Her flytter vi inn i sentrale og tidsriktige lokaler som er skreddersydd for oss i Kvale. Vi får nærhet til byen og en storslått utsikt som gir nærhet til fjell og fjord.

– Vi har store ambisjoner for Kvale fremover – det gjelder også for vår satsning i  Ålesund. PIR gir oss en unik ramme med et bygg og et miljø som våre klienter vil oppleve imøtekommende og innovativt, og som  tilbyr gode arbeidsforhold for våre medarbeidere, sier managing partner Marius L. Andresen.

– Kvale tilbyr rådgivning som er kommersiell og operativ, og i PIR fant vi en utbygger som forstår våre behov og som er opptatt av at vi skal trives, fortsetter han.

Etter et år med nedstenging og mye hjemmekontor på grunn av pandemien, ser vi virkelig frem til at hverdagen etter hvert kommer tilbake, og vi gleder oss til å ønske våre klienter og forretningsforbindelser velkommen til vår nye storstue i Ålesund sentrum.

– Vi syns det er utrolig kult at Kvale flytter inn og forsterker det tverrfaglige miljøet vi bygger på PIR sier Anja Solevågseide som er daglig leder i PIR. Juridisk kompetanse er ofte avgjørende for vekstselskaper som skal erobre nye markeder ute i verden og slik er det perfekt at Kvale bringer inn internasjonal, nasjonal og nå også lokal kunnskap og erfaring,.

– Vi opplevde at vi traff hverandre raskt gjennom felles verdier som å samarbeide for å skape bedre kundeopplevelser, samt Kvales ønske om å skape en moderne delingskultur. Vi er skikkelig gira på alt det kjekke vi skal få til fremover. Ja, pluss at vi opplever folka i Kvale som veldig fine folk. Det er jo det aller viktigste når vi skal bo sammen, avslutter Anja.

– I PIR har vi rom for å vokse og vi gleder oss stort til å bli en del av det spennende miljøet på PIR og være tett på pulsen i Ålesund by og det engasjerte næringslivet i regionen. Dette ser vi virkelig frem til, avslutter Marius.

 

Kvale er et ledende norsk advokatfirma som med mer enn 100 advokater dekker alle forretningsjuridiske fagområder.  Vi rangeres blant de beste advokatene i Norge. Vi er opptatt av at gode, kommersielle og praktiske råd skal hjelpe våre klienter både i det daglige og når store og kompliserte saker krever den beste bistanden.