Kvale tar opp nye partnere

Gry Bratvold og Carl Christian Marthinussen er tatt opp som partnere i Kvale. – Vi har en ambisjon om å rekruttere flere unge og lovende partnere til Kvale, og vi er stolte av at Gry og Carl Christian satser på en karriere hos oss, sier managing partner Øystein Løken. Gry vil være med på å befeste vår ledende posisjon innen olje, gass og leverandørindustri. Hun kommer til oss fra stilling som partner i et annet firma og har blant annet erfaring som advokat i BW Offshore. Carl Christian er rekruttert fra egne rekker og styrker vår transaksjonsgruppe. – Våre beste talenter skal se at det er muligheter hos oss, fortsetter Løken.

Kvale er firmaet du benytter når du ønsker den beste faglige kompetansen til å minimere risiko, løse problemer, utnytte forretningsmuligheter og posisjonere deg for fremtiden. Våre mest erfarne medarbeidere følger kundene og oppdragene tett. Vi tror på å bygge langsiktige og bærekraftige relasjoner gjennom tett samarbeid med våre klienter.

Kvale har 35 partnere.  Kvinneandelen er over 20% og vi har som mål å øke denne videre. Våre partnere deler virksomhetens økonomiske resultat likt. Slik sikrer vi at oppdragene løses av den medarbeider som har best kompetanse.