Kvale med solid resultat i Finansavisen

Kvale oppnår igjen svært gode resultater i Finansavisens årlige Advokatundersøkelse.

I pandemiåret 2020 oppnådde vi en omsetningsvekst på nesten 30%.  Vi tok opp 10 nye partnere og en rekke nye medarbeidere.

– Vi er stolte av resultatene i Finansavisens kåring, og at vi igjen er blant firmaene som oppnår best resultater. Våre solide resultater er nok en gang en anerkjennelse av de mange dyktige advokatene vi har i Kvale, sier managing partner Marius L. Andresen. 

Våre advokater ble nevnt i hele 10 kategorier, og flere er rangert som ledende innen sine fagfelt.

Kvale blir rangert på en andreplass av de beste advokatfirmaene i kategorien Restrukturering og Konkursrett. Flere av våre advokater er også rangert som ledende, med Stine Dalenhag Snertingdalen på en tredjeplass blant de beste advokatene og Tom Hugo Ottesen på en femteplass. Robert Jensen som kom inn som partner i fjor har fått en femteplass på Up & coming i samme kategori.

Per-Kaare Svendsen er rangert på en andreplass i kategorien Teknologi og Digitalisering.
I kategorien Varehandel er Marie Vaale-Hallberg rangert på en tredjeplass. Kristin Hjelmaas Valla får samme plassering i kategorien Konkurranserett.

I kategorien Olje & Gass får Kvale tredjeplass for beste firma. Jens Brede får en tredjeplass blant de beste advokatene, og Yngve Bustnesli en femteplass. Gry Bratvold er rangert på en tredjeplass under Up & coming i samme kategori.

Gry får også en førsteplass på Up & coming i kategorien Offshore og Oljeservice, og Jens Brede er rangert på en andreplass blant de beste advokatene i kategorien.

Jens Brede er i tillegg rangert i toppsjiktet blant advokatene med flest poeng i undersøkelsen.

I kategorien Immaterialrett og Media tar Ingvild Hanssen-Bauer og Anne Marie Sejersted henholdsvis fjerde- og femteplass.

I tillegg er Nicolay Skarning rangert i kategorien Arbeidsrett, Robert Lund i kategorien Offentlige anskaffelser og Jens Christian Gjesti i kategorien Personvern.

Vi gleder oss over resultatene i Finansavisens kåring og takker alle kolleger som har stemt frem våre dyktige advokater.