Kvale med knallsterk kåring i Finansavisen

Kvale markerer seg som et av landets beste advokatfirmaer, og er kun slått av de fem største advokatfirmaene. “Vi fokuserer på høy kvalitet, i kombinasjon med praktisk tilnærming til klientenes utfordringer, og det er gledelig å se at Kvale igjen markerer seg så sterkt i hard konkurranse.” sier managing partner Øystein Løken.

Kvale gjør det særlig sterkt på firmanivå innen kategoriene “varehandel” og “restrukturering & konkurs”, der vi rangeres som nummer to i Norge. I kategoriene “teknologi og digitalisering” og “offshore og oljeservice” får Kvale en sterk tredjeplass.

Verdt å merke seg er alle de individuelle plasseringene innenfor topp fem:

  • Marie Vaale-Hallbergog Jens Brede er rangert som topp 2 innenfor kategoriene “varehandel” og”olje og gass“. Jens Brede er i tillegg rangert som nr. 3 i “offshore og oljeservice“.
  • Tom Hugo Ottesen er rangert som nr. 4 i “restrukturering & konkurs, Stine Snertingdalen er på topp 1 i kategorien “up & coming” i samme kategori.
  • Yngve Bustnesli er rangert som  nr. 3 i “olje og gass” både på hovedlisten og som “up & coming“.
  • Kristin Hjelmaas Valla er rangert som nr. 4 i “konkuranserett” Hun og Trygve Norum er også på listen “up & coming” i kategorien “varehandel“.
  • Nicolay Skarning er rangert som nr. 4 i “arbeidsrett“.
  • Jens Christian Gjesti er nr. 5 i kategorien “personvern“, og som nr. 2 i “up & coming” i samme kategori.
  • Anne Marie Sejersted er nr. 4 i kategorien “up & coming” i “immaterialrett“, og er også rangert på hovedlisten i samme kategori.

Løken fremhever at Kvales advokater har fått hele 23  individuelle plasseringer i kåringen. “Tatt i betraktning av at Kvale er et mellomstort firma, er dette resultatet bemerkelsesverdig godt og en anerkjennelse av hard jobbing og godt engasjement”, sier Løken.

Kvale har en av landets høyeste kvinnelige partnerandel, og et høydepunkt er at hele 5 av 7 kvinnelige partnere regnes blant landets fremste spesialister.

Advokatundersøkelsen 2019 er en kåring som blir gjort i regi av Finansavisen, og det er i år 43 norske advokatfirmaer som har besvart undersøkelsen.