Trainee i Kvale

Er du student og ønsker å få en forsmak på livet som advokatfullmektig?

Som trainee hos oss vil du få et innblikk i hvordan hverdagen ser ut for en advokatfullmektig i Kvale. Du vil få jobbe med spennende og varierte oppgaver fra flere av våre fagområder. Dersom det er hensiktsmessig, vil du også få være med på en rettssak med alt det innebærer av forberedelser.

Oppholdet varer som regel i fem uker, og vi tar inn traineer løpende gjennom hele året.

Alle vil på sin første dag få utdelt en fast fadder som følger deg gjennom de fem ukene. Som trainee vil du få faglig oppfølging av dyktige advokater. Du vil også bli invitert på alle våre sosiale arrangementer. Vi kan love deg en bratt læringskurve!

Oppholdet avsluttes med en oppsummeringssamtale der vi evaluerer oppholdet. Vi legger vekt på gjensidig evaluering slik at både du og vi kan gi hverandre konkrete innspill og tilbakemeldinger.

Hvordan søke?

Send en e-post til vår HR/Administrasjonssjef Elin Veiteberg: eve@kvale.no. Vi ber deg legge ved søknad, CV og oppdatert karakterutskrift.

I søknaden er det fint om du forteller oss når du ønsker traineeopphold. Vi mottar søknader og ansetter traineer løpende gjennom hele året, men det lønner seg å være tidlig ute. Plassene fylles gjerne opp flere måneder frem i tid. 

Vi holder også av traineeplasser til kandidater vi møter på arbeidslivsdagene.

Les intervju av tidligere trainee her

Kvale er representert ved Arbeidslivsdagene i Bergen og Oslo hvor du kan møte oss på stand for en hyggelig prat. Her kan du også levere din søknad til traineeopphold hos oss. 

ALD Bergen 2017ALD Bergen 2017

Skriveplass

Vi tilbyr skriveplass og stipend til ambisiøse og dyktige jusstudenter som skal skrive masteroppgave.

Våre advokater har lang erfaring som veiledere på masteroppgaver, og vi gir deg muligheten til å få fortløpende tilbakemeldinger og innspill fra den aktuelle faggruppen. Vi kan også hjelpe deg med tema og spørsmål knyttet til presisering av problemstillingen.

Du får et eget kontor og tilgang til skriver og kopimaskin. Du er også hjertelig velkommen til å delta på Kvales sosiale arrangementer i perioden du er hos oss.

Høres dette interessant ut?

Send en e-post til vår HR/Administrasjonssjef Elin Veiteberg: eve@kvale.no. Vi ber deg legge ved søknad, CV og oppdatert karakterutskrift.

Søknadsfristen er 15. mars og 15. september.