For at Kvale skal kunne utvikle seg og fortsette den sterke veksten, er vi avhengig av dine innspill, din kompetanse og dine ferdigheter. Sammen med oss vil du kunne utvikle deg både karrieremessig og på det personlige plan.

Vår styrke ligger i menneskene og da trenger vi deg som er forretningsorientert, faglig sterk og god på å bygge relasjoner.

Hvis du i tillegg har en sporty holdning, er innsatsvillig og tillitsfull er det kanskje nettopp deg vi er på jakt etter.

Vi ønsker at alle som jobber i Kvale skal trives på jobb, både når det kommer til det faglige og det sosiale arbeidsmiljøet. Derfor har vi en heterogen sammensetning av dyktige og ambisiøse mennesker som stiller opp for jobben og hverandre. Har du egenskapene vi er ute etter, vil vi stå på for at du skal lykkes med din karriere. Vi jobber i skreddersydde team, og gjennom kompetanseutveksling og spisskompetanse skaper vi unike løsninger for våre klienter.

Når du begynner hos oss vil du få tildelt en fadder blant advokatfullmektigene som vil fokusere på å introdusere deg for det sosiale miljøet på jobben. Du vil også bli tilknyttet en partner som vil ha ansvaret for din faglige utvikling.

For mer informasjon kan du kontakte Managing Partner Marius L. Andresen: mla@kvale.no