Fremgang i krevende tider

I Kvale kombinerer vi en sterk prestasjonskultur med en sterk samarbeidskultur for å skape de beste resultatene. Leveranse av førsteklasses juridisk bistand skapes ved tett samarbeid i alle dimensjoner; internt og eksternt med kunder, samarbeidspartnere, motparter, domstoler og offentlige myndigheter.

Koronasituasjonen satte også vår virksomhet på prøve.  Vi har vært opptatt av å opprettholde en mest mulig normal virksomhet der våre kunder skal oppleve at vi fortsatt er tilstede for dem, og der våre leveranser fortsatt er praktiske og løsningsorienterte bidrag til at våre kunder når sine strategiske og kommersielle mål.

Solide prestasjoner

Perioden har lært oss hvor viktig det er å ta vare på våre medarbeidere.  Fra en hektisk arbeidsdag med mer enn 100 medarbeidere på kontorer i Oslo og Ålesund har vi gjennom flere måneder drevet en virksomhet der våre medarbeidere fra hjemmekontor, men i tett samarbeid og med solide prestasjoner har sørget for at våre kunder mottar våre leveranser.

Ingen av våre medarbeidere er permittert.  Selv om vi har hatt en bratt læringskurve der bruken av digitale verktøy har skutt voldsomt fart, har vi heller ingen planer om å redusere administrativt ansatte eller advokater.  Vi ønsker å ta vare på våre medarbeidere.

I 2020 har 25 nye medarbeidere begynt i Kvale, og vi fortsetter å vokse.  Snart er vi mer enn 100 dyktige advokater.  Vi har tatt inn en rekke nye partnere som styrker oss på flere spennende fag- og markedsområder, og vi har ikke minst etablert et nytt kontor i Ålesund.  Vestlandsregionen kjennetegnes av et sterkt og innovativt næringsliv som har lange tradisjoner innen internasjonalt rettede næringer.  Vår ambisjon er å bygge det sterkeste advokatmiljøet som bistår og er tilgjengelig for våre kunder.

Så langt har 2020 også vist en betydelig vekst i omsetningen.  Vi er ved utløpet av første halvår foran budsjett, og vi har et mål om 25-30% vekst i 2020 sammenlignet med fjoråret.  Krevende tider for virksomhetene vil fortsette å stille større krav til oss.  Vi satser nå sterkt innen rådgivning i krevende tider, og vi forventer en travel periode fremover.

Årets opprykk

Våre medarbeidere er våre viktigste ressurser, og vi fortsetter å investere i våre dyktige advokater. Kvale har i flere år vært en av de forretningjuridiske firmaene med høyest andel kvinnelige partnere, og vi er stolte av at også etterveksten er solid.

Våre dyktige kolleger Anja Flo Lauvik, Pernille Brusdal og Siri T Berge rykker opp som senioradvokater fra 1. juli og Anette Plassen blir fast advokat.  Vi er stolte av dere!

Dette har vært et usedvanlig og begivenhetsrikt år så langt.  Vi ser frem til fortsettelsen og til tett samarbeid og solide prestasjoner i resten av 2020.

Vi ønsker alle kunder og samarbeidspartnere en riktig god og trygg sommer!

– Kvale Advokatfirma ved Manging Partner,
Marius L. Andresen