Intervju – Trainee i Kvale

Vi har intervjuet vår tidligere trainee, Fride Støve Hedin. Fride ble i oktober ferdig med et fem ukers trainee-opphold hos oss, og vi har stilt henne noen spørsmål om det å være trainee.

 

Navn: Fride Støve Hedin
Studiested: UiO
Traineeperiode: Høsten 2016

Hvorfor søkte du trainee-opphold i Kvale?

  Jeg søkte trainee-opphold hos Kvale fordi jeg ønsket praktisk jussrelatert erfaring og jeg hadde fått et positivt inntrykk av firmaet.

Tidligere trainee Fride Støve Edin

Kan du beskrive en typisk arbeidsdag som trainee?

  En typisk arbeidsdag som trainee er fylt med nye og varierte arbeidsoppgaver og tiden går veldig fort! I enkelte perioder kan det bli ganske hektisk, men da er det viktig å prioritere arbeidsoppgaver.
  Det sosiale miljøet hos Kvale er også veldig bra og jeg har følt meg inkludert fra første stund!

Hva har du fått ut av oppholdet ditt hos Kvale?

  Mitt opphold hos Kvale har bydd på en bratt læringskurve og gitt meg et godt innblikk i livet som advokatfullmektig i et forretningsjuridisk advokatfirma. Arbeidsoppgavene har vært varierte og utfordrende og jeg har jobbet bredt på tvers av ulike fagområder. I tillegg har jeg fått være med flere ganger i retten, hvor jeg også har fått muligheten til å sette meg godt inn i sakene på forhånd.
  Kort oppsummert har det vært fem svært lærerike uker – og jeg har fått mange nyttige erfaringer som jeg vil ta med meg videre.

Har du noen tips eller råd til andre som vurderer å søke seg til Kvale?

  Vis interesse for nye arbeidsoppgaver, still spørsmål underveis og ikke vær redd for nye utfordringer!

***

Tranineeordningen er et av våre viktigste tiltak til å rekruttere nye advokatfullmektiger. Vi har traineeopptak gjennom hele året og er stadig på utkikk etter dyktige studenter. Ønsker du å søke? Få mer informasjon her.