Advokatundersøkelsen 2018: Kvale topprangert i 5 fagkategorier

Kvale forsterker sin posisjon som fullservicefirma gjennom å bli topprangert innen hele 5 kategorier; konkurs, IT- og telekom, varehandel, olje og gass samt offshore/oljeservice. Dette gjenspeiles også på aggregert nivå, der vi blir nummer 6 med hensyn til totalpoeng og nummer 5 men hensyn til topp tre-plasseringer. Jens Brede er høyt plassert på den prestisjefylte listen over advokater med flest poeng totalt. 

Det er også gledelig at vi er blant de advokatfirmaene med flest kvinnelige topp 10 advokater.

Bedre og bedre

Vi utmerker oss innen den nye fagkategorien varehandel, hvor vi plasseres på en sterk annenplass på firmanivå. På individuelt nivå rangeres Marie Vaale-Hallberg som nr. 3 og Henrik Svane som nr. 7 blant topp 10, i tillegg til Kristin Hjelmaas Valla som nr. 5 under up and coming,

Les artikkelen “Shoppingadvokatene” her.

Beklageligvis publiserte Finansavisen resultatene fra kategorien skatt under olje og gass. Finansavisens korreksjon finner du her. Olje- og offshoreadvokatene Jens Brede, Erik Brannsten og Yngve Bustnesli finner vi i år, som tidligere, blant de beste innen sitt område. I tillegg tar vi sølvplass som firma.

Vår insolvens og restruktureringsavdeling rangeres som nr. 2 på firmanivå. Partnerne Tom Hugo Ottesen, Thomas Piro og Stine D. Snertingdalen får sterke individuelle plasseringer.

Innen IT og telekommunikasjon rangeres Lars Trygve Jenssen og Per-Kaare Svendsen, og som firma er vi inne blant topp 3. Nicolay Skarning, Kristin Hjelmaas-Valla og Christian Poulsson rangeres blant topp 10 innen henholdsvis arbeidsrett, konkurranserett og energi og klima.

I kategorien immaterialrett og media er Anne Marie Sejersted en gjenganger i toppen, i tillegg er vår nye IP-partner, Ingvild Hanssen-Bauer, inne i up and coming listen.

Nyopprykket  partner, Jens Christian Gjesti, bekrefter sin stigende stjerne gjennom å bli nummer 3 i “up and coming” IT og telekommunikasjon.

Advokatundersøkelsen 2018 er en kåring som blir gjort i regi av Finansavisen, og det er i år 46 norske advokatfirmaer som har besvart undersøkelsen.