Advokatundersøkelsen 2017 – Meget god score for Kvale

Kvale er kåret til en 6. plass totalt blant landets advokatfirmaer i tillegg til å vinne “Årets prestasjon”.

Kvale plasserer seg gjennomgående høyt på de individuelle rangeringene som fremkommer i årets advokatundersøkelse. Som firma vil vi særlig fremheve anerkjennelsen vi i år har fått for “Årets prestasjon” i forbindelse med Holship-saken.

På firmanivå rangeres Kvale totalt som nr. 6, foran en rekke av landets største firmaer. 

Gode resultater

Jens Brede er nr 2 i både offshore & oljeservice og i olje & gass. Han får også poeng innen prosedyre og plasserer seg derfor inne på topp 10 på totallisten. Med seg på listene har han Yngve Bustnesli (Olje og gass) og Erik Brannsten (Offshore og oljeservice).

Partner Christian Poulsson rangeres blant topp ti beste i kategorien Energi og klima.

Innen IT og telekommunikasjon har Per-Kaare Svendsen bemerket seg sterkt i år, sammen med partner Lars Trygve Jenssen.

Vår insolvens og restruktureringsavdeling markerer seg med en annen plass på firmanivå og med partnerne Tom Hugo Ottesen og Stine D. Snertingdalen individuelt i kategorien konkurs. Stine topper i tillegg talentlisten – og fikk “flest poeng blant advokater som regnes som bransjens fremste talenter” – Finansavisen.

Ny leder for Kvales immaterialrett/TMT avdeling, Anne Marie Sejersted, figurerer høyt i kategorien Immaterialrett og media.  

Kristin Hjelmaas Valla fortsetter å sanke solide plasseringer innen konkurranserett, hun er nr 5 på hovedlisten og nr 2 på Up&Coming. Med seg inne på topplisten har hun med seg partner Henrik Svane.  

Årets prestasjon

Kvale vant i år den gjeve prisen “Årets prestasjon” for sitt arbeid med Holship-saken. Nicolay Skarning, Kristin Hjelmaas Valla og Jan-Erik Sverre er intervjuet om saken i magasinet og det er et stort oppslag som kan leses her.

Leder for arbeidsrettsavdelingen Nicolay Skarning ble i tillegg nr. 4 i kategorien Arbeidsrett.

 

Advokatundersøkelsen 2017 er en kåring som blir gjort i regi av Finansavisen, og det er i år 45 norske advokatfirmaer som har besvart undersøkelsen.