Årets opprykk – tre nye partnere

Lesetid: 2 min

Kvale opplevde en markant omsetnings- og resultatøkning i løpet av fjoråret, og den sterke veksten fortsetter i 2021. Nå satser vi videre på unge talenter og tar opp tre nye partnere fra egne rekker.

- Jeg er utrolig stolt av hva vi har oppnådd i 2020 og det er svært gledelig at denne veksten fortsetter inn i 2021. Vi har i flere år jobbet målrettet med satsning mot den nye generasjonen, og vi er stolte av å kunne meddele at vi nå styrker partnerskapet i Kvale ytterligere mot fremtiden. Managing partner, Marius L. Andresen

Styrker partnerskapet med tre under 40

Det har over flere år blitt jobbet proaktivt og strategisk med talentutvikling internt for å utvikle fremtidens advokater og partnere. Dette har resultert i en konkret strategi hvor unge talenter er et avgjørende ledd i Kvales fremtidige vekst.

Det er derfor med stor glede at vi nå kan meddele at det er besluttet å ta opp tre av våre unge senioradvokater inn i partnerskapet; Stine Eriksrød, Lilly Kathrin Relling og Jonas Benkow. De har alle tre jobbet i Kvale i flere år og utmerket seg sterkt innen sine felt.

  • Stine Eriksrød har vært senioradvokat i Kvale siden 2018 og har bred erfaring med rettstvister innen fast eiendom og entreprise, ansvarssaker, generell kontraktsrett og erstatning. Hun har spesielt god kompetanse med håndtering av tvister som oppstår ved kjøp og salg av fast eiendom, samt tvister som oppstår underveis i eiendomsprosjekter eller etter kontraktens avslutning.
  • Lilly Kathrin Relling kom inn som senioradvokat i Kvale i 2017 og er tilknyttet vår avdeling innen olje, gass og shipping. Hun bistår norske og utenlandske klienter på ulike forretningsjuridiske områder og har betydelig erfaring med rådgiving til aktører innenfor shipping- og offshoreindustrien.
  • Jonas Benkow startet sin karriere som advokatfullmektig i Kvale i 2013, og jobbet senere noen år som konsernadvokat før han kom tilbake til Kvale som senioradvokat  i 2020. Han har erfaring fra en rekke eiendomstransaksjoner, kontraktsrådgivning – og forhandlinger, samt bistand i løpende kontraktsforhold og tvistesaker.

Kvale vil med dette telle 44 partnere, hvor de tre nyeste er noen av de yngste i partnerskapet.